01

ქათმის ფილე ბეკონით გრილზე

01ინგრედიენტები: 

  • 1 კგ ქათმის ფილე
  • 300 გ ბეკონი
  • 2 ს.კ. ტომატი
  • 1 ს.კ. ღვინის ძმარი
  • 1 ჩ.კ. შავი პილპილი
  • 1 კბ ნიორი
  • 1 ს.კ. შაქარი
  • 2 ს.კ. ზეთი
  • მარილი

მომზადება: 

ქათმის ფილე დაჭერით გრძელ, მოზრდილ ნაჭრებად (2-3 ნაჭრად თითოეული) და ჩააწყვეთ ჭურჭელში.

მოამზადეთ მარინადი: ტომატში აურიეთ ზეთი, ძმარი, მარილი, შაქარი, შავი პილპილი და შეაზილეთ ქათმის ფილეს ნაჭრებს.

შედგით მარინადი მაცივარში 2-3 საათის განმავლობაში. 

ბეკონი დაჭერით გრძელ, თხელ (4-5 მმ) ნაჭრებად.

ქათმის თითოეულ ნაჭერს შემოახვიეთ ბეკონი და შეწვით გრილზე. 

გემრიელად მიირთვით!